Fotograaf nodig om op jouw vechtsportgala de wedstrijden te fotograferen? I’m your guy – uhm woman. Tien jaar geleden begon mijn passie voor vechtsport en sindsdien beoefen ik boksen, muay thai en kickboksen. Allemaal recreatief. Maar door de ervaring en achtergrondkennis die ik heb over de sport, kan ik de momenten zien aankomen die ertoe doen en ze vastleggen. Samen met mijn ervaring in de fotografie leidt dit tot rauwe actiefoto’s.

Je kunt bij mij ook terecht voor promotiefoto’s van vechters. Studio foto’s van hoge kwaliteit geven je poster en evenement meteen een professionele uitstraling. De foto’s worden gemaakt in mijn studio op Ekkersrijt in Eindhoven. Groepskorting is bespreekbaar. Neem contact op voor een offerte op maat.

Afgelopen evenementen

Hier vind je de namen van de meest recente vechtsportevenementen waar ik gefotografeerd heb. Klik op de titel van het evenement om doorgelinkt te worden naar het album waar de foto’s in staan. Respecteer het auteursrecht van de fotograaf, vermeld en/of tag bij het reposten altijd de fotograaf. Mocht je foto’s op hoge resolutie willen aanschaffen of willen gebruiken voor commerciële doeleinden, neem dan contact op voor de mogelijkheden.


GLORY: JAMAL BEN SADDIK vs LEVI RIGTERS

Persconferentie, staredown en backstage beelden in opdracht van Glory.


VERSUS GRAPPLING 2


VERSUS FIGHT NIGHT 2


VERSUS FIGHT NIGHT 3


VERSUS 3 MMA


VERSUS 4 MMAGLORY: RICO VERHOEVEN vs ALISTAIR OVEREEM

Persconferentie, staredown en backstage beelden in opdracht van Glory.


NICKELODEON: DE KAMPIOEN

Behind the scenes beelden tijdens de opnames van ‘De Kampioen’ Jayjay Boske vs Wereldkampioen Muay Thai, Ruby de Bont.