Durf jij te ontdekken in welke hokjes jij past? Laat het zien tijdens de What’s in a Box fotoshoot en geef anderen de kans om overeenkomsten met jou te ontdekken.

Het concept

Op dit moment wordt er door veelmensen gestreden voor een maatschappij zonder hokjes.
Maar dit is nog mijlenver van ons verwijderd en ook ontzettend moeilijk. Ik zie een hokje (box) niet als alleen slecht. Je vindt er ook mensen die hetzelfde willen, vinden of doen, je ontdekt
overeenkomsten, ze geven zekerheid en gevoel van saamhorigheid.

What’s in a box
Dit is de de naam van mijn concept. De retorische vraag: wat zegt een hokje nou over je.. Ik denk dat er heel veel hokjes nodig zijn om een klein beetje een beeld te geven van wie je bent als persoon.

Mijn missie is de wereld te laten zien dat elk mens ontzettend divers is en dat – wanneer we goed kijken – we met elk mens een overeenkomst kunnen vinden.
Daar wil ik aan bijdragen. Dit gebeurt in de voorbereiding naar een “What’s in the box” shoot. Je gaat namelijk nadenken: wie ben ik, wat vind ik leuk, wat vind ik belangrijk en hoé ga ik dat laten zien op de foto. Ik geloof dat dit zal bijdragen aan het besef hoe veelzijdig je bent en wat je talenten zijn. Voor diegenen die het juist ontzettend moeilijk vinden om te bedenken wie je bent en wat je leuk vindt of hoe je dat kunt laten zien op de foto, is het mogelijk om een verdiepend gesprek te boeken voorafgaand aan de shoot. Door vast te laten leggen op beeld, kun je dit ook delen met anderen. Zonder woorden en zonder uitleg kunnen anderen zien wie jij bent en overeenkomsten ontdekken.

Ik geloof dat wanneer we onszelf goed kennen, we gemakkelijker overeenkomsten vinden en ook milder kunnen zijn voor de mensen om je heen. En is dat niet wat we allemaal willen? Dat mensen vriendelijk zijn naar elkaar en dat gezien wordt dat je we zo veel meer zijn dat dat ene hokje wat toevallig even uitgelicht wordt.
Want.. What’s in a box

Voor de fun mag ook

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon een fun box shoot te boeken. Je kunt dan denken aan een thema bijvoorbeeld prinsessen, kerst, verjaardag, waar je zelf de attributen en aankleding voor meeneemt. Of gewoon lekker gek op allerlei manier in de box. Met zijn allen, alleen of om de beurt. Niets is gek en hoe creatiever hoe beter.

Ook beschikbaar op locatie

Het is ook mogelijk om een box-shoot op locatie te boeken. Leuk voor schoolfoto’s, bruiloften en evenementen. De shoot is helemaal corona-proof. Ik fotografeer namelijk op ongeveer 3 meter afstand en elk persoon kan apart in de box gefotografeerd worden. Tijdens het bewerken plaats ik alle boxen bij elkaar en ontstaat er een leuke groepsfoto.

Stel zelf je shoot samen

Basis voor de What’s in a box shoot

  • Fotoshoot van 30 tot 45 minuten
  • Collage bestaande uit 9 foto’s
  • De meest geschikte foto’s worden gekozen door de fotograaf en verwerkt tot een collage
  • De collage ontvang je digitaal, op hoge resolutie, zonder logo en volledig nabewerkt.

Basisprijs van een What’s in a box collage is €90,- excl. btw

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Extra box toevoegen aan de collage € 7,50 excl. btw per stuk
  • Fotoshoot op locatie tegen aanvullende vergoeding
  • Duur van fotoshoot verlengen of combinatie met met een ander type shoot is ook mogelijk.