WERKWIJZE

De naam Lana pictures betekent niet plaatjes. Pictures is een werkwoord, het betekent inbeelden. Fotografie is voor mij namelijk meer dan het schieten van een plaatje, het is een kunstvorm. En het begint allemaal met het eerste contact met jou.

Je vertelt mij welke stijl, verhaal of gevoel je wilt overbrengen met de foto’s. We bepalen samen welk type fotoshoot bij je past en kiezen een locatie en geschikte datum en tijd. Je ontvangt via de e-mail een bevestiging en de algemene voorwaarden. Door het voldoen van een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag wordt de opdracht bevestigd en is er plekje in mijn agenda speciaal voor jou vastgelegd.

Vervolgens ga ik brainstormen. Ik denk met je na over belichting, kleding, poses en attributen. Langzaam ontstaat er in mijn hoofd een totaal plaatje. Samen met jou ga ik dit op de dag van de fotoshoot omzetten in prachtige foto’s.

In de dagen na de fotoshoot selecteer ik de mooiste foto’s en ga aan de slag met de nabewerking. Storende elementen worden vakkundig verwijderd, evenals tijdelijke oneffenheden in bijvoorbeeld de huid. Bij elke shoot zitten 6 foto’s. Je kiest zelf de mooiste foto’s uit. Het is ook mogelijk om losse foto’s bij te kopen.

Ik streef ernaar om binnen enkele dagen na de shoot alvast een preview te sturen van een van de foto’s. Binnen 15 dagen werkdagen na de fotoshoot ontvang je van mij – middels een download link – de door jou gekozen foto’s in hoge resolutie voor thuisgebruik en een webversie met logo voor gebruik op internet.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig downloaden en bewaren van de foto’s.