Kennismaking

We starten met het verkennen van je wensen. Wat voor fotoshoot wil je, met hoeveel personen, hoe lang mag de shoot duren en wat zou de beste locatie daarvoor zou zijn. Het is fijn als je een aantal foto’s stuurt die je aanspreken, zodat ik weet wat je mooi vindt.

Basispakketten

Ik werk met basispakketten, die je zelf helemaal kunt uitbreiden. Kijk vooral ook even bij de verschillende fotoshoots voor de prijsvoorbeelden. Staat de shoot die jij in gedachten had nog niet op mijn website? Stuur mij vooral even een berichtje. Ik ben namelijk gek op nieuwe uitdagingen.

Datum plannen

Dan is het tijd om onze agenda’s erbij te pakken. Zowel doordeweeks als in het weekend zijn er mogelijkheden. Wanneer jij je voorkeur doorgeeft, ga ik in mijn agenda opzoek naar een mooie datum.

Aanbetaling

Als we de perfecte datum gevonden hebben, ontvang je een bevestiging met de factuur voor de aanbetaling. Met het voldoen hiervan, heb je definitief een plekje in mijn agenda bemachtigd. De factuur ontvang je digitaal en kun je betalen per bankoverschrijving of met iDeal. Op de dag van de shoot betaal je het restantbedrag.

Voorbereiding

Bij het boeken van een shoot ontvang je mijn gratis e-book met allerlei tips voor de fotoshoot. Je mag mij ook altijd inspiratie foto’s sturen, zo weet ik precies wat je mooi vindt. Heb je vragen of keuzestress, stuur mij gewoon een berichtje. Ik denk heel graag met je mee.

De fotoshoot

Op de dag van de shoot zien we elkaar in het echt. Zorg dat je op tijd bent, want het tijdslot is leidend. We beginnen met een paar testfoto’s en kletsen wat tussendoor, zodat je een beetje loskomt en ontspannen bent voor de camera. Ondertussen zorg ik voor de juiste belichting en camera instellingen. Wanneer je dat fijn vindt, bedenk ik tijdens de shoot de poses voor je. Ik geef sowieso altijd tips, opdrachtjes en aanwijzingen, zodat jij op je mooist op de foto staat. Vanachter de camera kan ik namelijk precies zien wat werkt voor de foto,.

Kies je favorieten

In de dagen na de shoot ontvang je een besteloverzicht met alle geslaagde foto’s – voorzien van watermerk – in je mailbox. Jij kiest welke foto’s je graag nabewerkt en op volledige resolutie wilt ontvangen. Bij elk pakket zit een vast aantal foto’s bij de prijs inbegrepen. Wil je meer foto’s dan kun je deze uiteraard bijbestellen.

Nabewerken

Ik bewerk jouw favoriete foto’s altijd na. Zo kan ik laten zien hoe ik je zie. Elk mens is mooi en mijn ogen worden getrokken naar de schoonheid, terwijl kleine oneffenheden geen aandacht krijgen. Helaas werkt een camera toch net even wat anders. Die registreert alles en vaak ook niet zoals het in werkelijkheid is. Denk aan vervorming of verstoorde kleuren. Dat zijn precies de dingen die ik corrigeer in de nabewerking. Ik maak geen gebruik van filters of presets, Maar optimaliseer de foto’s handmatig. Mijn stijl: aandacht voor natuurlijke kleuren, onmiskenbare scherpte op de ogen ogen en een rustige huid. Tijdelijke onzuiverheden en storende elementen worden vakkundig weggewerkt. Zo worden je foto’s ‘picture perfect’ met een natuurlijke look.

Artwork

Het is ook mogelijk om een artwork te laten maken van je foto. Dit is een speciale Photoshop-bewerking. Voorbeelden hiervan zijn het 2-in-1 portret, het familieportret, het veranderen van de achtergrond, enzovoort. Hier gelden aparte tarieven voor. Wil je een art-work geef dit altijd bij het boeken van de shoot al aan, zodat ik hier tijdens het fotograferen rekening mee kan houden.

Levering foto’s

Binnen 15 werkdagen na betaling van de openstaande facturen kun je de bewerkte foto’s verwachten. De door jou gekozen foto’s worden digitaal aangeleverd als jpg-bestand. Deze foto’s zijn nabewerkt, op volledige resolutie en zonder logo. Jij kunt ze dan zo vaak en zo groot afdrukken als je wilt.