VOORWAARDEN

Algemeen
Lana Pictures aanvaardt geen aansprakelijkheid voor materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie of in de studio. Het is niet toegestaan om tijdens de fotoshoot of op de studiolocatie zelf opnames te maken.

Levering
Lana Pictures maakt een selectie van de mooiste foto’s van de fotoshoot en bewerkt deze vervolgens. Ik streef ernaar binnen 15 werkdagen de bewerkte foto’s te sturen middels WeTransfer. De foto’s worden aangeleverd als jpg-bestand. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd downloaden en bewaren van de foto’s.

Portretrecht
Op alle foto’s rust portretrecht. Door gebruik te maken van mijn diensten verleen je mij het recht om de door mij gemaakte foto’s te gebruiken voor plaatsing op websites en promotiemateriaal ter promotie van mijn activiteiten. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dit dan voorafgaand aan de fotoshoot per e-mail door.

Auteursrecht
Op al mijn foto’s rust auteursrecht. Zonder mijn schriftelijke toestemming mag je de foto’s niet verspreiden of publiceren. Ik verleen je hierbij toestemming om de foto’s onder vermelding van ‘photography by lanapictures.nl’, te plaatsen op niet-commerciële sociale websites. Ik waardeer het ook als je mij tagt in de foto’s die je op social media plaatst. Zowel op Facebook, als op Instagram kan dat door de tag @lanapictures.nl toe te voegen aan je post. Het is niet toegestaan om zonder mijn schriftelijke toestemming foto’s te leveren aan commerciële partijen en/of deze te gebruiken voor commerciële doeleinden of fotowedstrijden. Het is ook niet toegestaan om de foto’s in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de mij op het internet te plaatsen. Daarbij zijn de hoge resolutie bestanden zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Online maak gebruik je de documenten waar webversie of instagramversie achter staat.

Kosten en betaling
Wanneer je de offerte binnenkrijgt, bevestig je de opdracht en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden door middel van het doen van een aanbetaling. Doe dit voor de verval datum, dan is de datum en tijd van de offerte definitief voor jou vastgelegd. Het resterende bedrag betaal je voor aanvang van de fotoshoot. Indien dit een digitale betaling betreft, vergeet dan niet het factuurnummer te vermelden.

Afspraak verzetten
Tot 7 dagen voor aanvang van de shoot is het mogelijk om kosteloos de afspraak te verzetten.

Annulering
Geef een annulering altijd per e-mail door. Bij een annulering tot 48 uur voor de afspraak wordt alleen de reeds betaalde aanbetaling in rekening gebracht. Korter dan 48 uur voor de fotoshoot: 50% van het totaalbedrag wordt in rekening gebracht. Korter dan 24 uur voor de fotoshoot: het totaalbedrag wordt in rekening gebracht.