Ik ben Lana (33) en woon samen met mijn man en van drie prachtige kinderen – in de leeftijd van peuter tot tiener – in Son en Breugel.

Fotograferen doe ik met zo ontzettend veel plezier, dat ik het soms lastig vind om het werk te noemen. Maar natuurlijk is het dat wel. In 2020 heb ik de overstap gemaakt van hobbyfotograaf naar professioneel fotograaf. Sindsdien is mijn onderneming ‘Lana pictures’ ontzettend hard gegroeid. Ik beschik om alle apparatuur om zowel binnen als buiten geweldige foto’s te maken.

Vechtsport is een passie van mij die ik maar al te graag combineer met fotografie. Zelf beoefen ik al ruim 10 jaar vechtsporten waaronder: Muay Thai, kickboksen en boksen. Deze vechtsportervaring maakt het fotograferen van gevechten makkelijker. Daarnaast voel ik mij geweldig als ik aan de ring of kooi sta. Ik heb inmiddels dan ook al behoorlijk wat vechtsportevementen achter mijn naam staan, waaronder meerdere edities van Glory, Versus MMA, Versus Fight Night, Versus Grappling en Versus BJJ.

Naast het vastleggen en mooie acties, vind ik het heerlijk om bij te mogen dragen aan het zelfvertrouwen van mensen.

Ik fotografeer je precies zoals je bent en op je allermooist.

Mijn doel is om mooie momenten vast te leggen, om jou vast te leggen. Precies zoals je bent en op je allermooist. Voor sommigen van ons kan het nog best lastig zijn: van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent. Maar daar gaan wij samen verandering in brengen. Ik kan je een fotoshoot bezorgen waar jij met plezier naar terugkijkt. Foto’s die een lach op je gezicht toveren en waarop jij toch echt jezelf bent. Beelden waar jij kracht uit kunt putten en waar je trots op bent.

Daar komt natuurlijk ook een stuk vakmanschap bij kijken. Je kunt er bij mij van verzekerd zijn dat je professionele beelden ontvangt van hoge kwaliteit. Ik ben van mening dat een mens nooit is uitgeleerd en blijf mijzelf als mens en als fotograaf dan ook continu ontwikkelen om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Elke shoot is maatwerk en geen resultaat is hetzelfde. Productiewerk, daar doe ik niet aan. Een fijne fotoshoot met prachtige professionele foto’s, dat is waar ik voor sta.


Naast mijn fotografie werkzaamheden werk ik ook nog een paar dagen per week in het basisonderwijs als leerkracht. Dat ben ik ook zeker van plan om te blijven doen, want ook daar ligt een passie van mij. Daar voel ik mijn invloed om van deze wereld een mooie plek te maken.

Ik hoop dat ik jou ook binnenkort mag leren kennen. Wie weet tot snel!

Lana van Lana Pictures