Ik ben Lana, gelukkig getrouwd en moeder van drie prachtige kinderen in de leeftijd van peuter tot tiener. Ik woon in Son en Breugel en fotograferen is mijn passie.

Fotograferen doe ik met zo ontzettend veel plezier, dat ik het soms lastig vind om het werk te noemen. Maar natuurlijk is het dat wel. Op 21 mei 2020 heb ik de overstap gemaakt van hobbyfotograaf naar professioneel fotograaf. Sindsdien is mijn onderneming ‘Lana pictures’ ontzettend hard gegroeid. Ik beschik om alle apparatuur om zowel binnen als buiten geweldige foto’s te maken.

Ik fotografeer je precies zoals je bent en op je allermooist.

Mijn doel is om mooie momenten vast te leggen, om jou vast te leggen. Precies zoals je bent en op je allermooist. Voor sommigen van ons kan het nog best lastig zijn: van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent. Maar daar gaan wij samen verandering in brengen. Ik kan je een fotoshoot bezorgen waar jij met plezier naar terugkijkt. Foto’s die een lach op je gezicht toveren en waarop jij toch echt jezelf bent. Beelden waar jij kracht uit kunt putten en waar je trots op bent.

Daar komt natuurlijk ook een stuk vakmanschap bij kijken. Je kunt er bij mij van verzekerd zijn dat je professionele beelden ontvangt van hoge kwaliteit. Ik ben van mening dat een mens nooit is uitgeleerd en blijf mijzelf als mens en als fotograaf dan ook continu ontwikkelen om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Elke shoot is maatwerk en geen resultaat is hetzelfde. Productiewerk, daar doe ik niet aan. Een fijne fotoshoot met prachtige professionele foto’s, dat is waar ik voor sta.

Naast mijn fotografie werkzaamheden werk ik ook nog een paar dagen per week in het basisonderwijs als leerkracht. Dat ben ik ook zeker van plan om te blijven doen, want ook daar ligt een passie van mij. Daar voel ik mijn invloed om van deze wereld een mooie plek te maken.

Ik hoop dat ik jou ook binnenkort mag leren kennen. Wie weet tot snel!

Lana van Lana Pictures