Hoe boek ik een shoot?

Stuur mij een berichtje. Je kunt mij bereiken via WhatsApp, Instagram, Facebook, e-mail of het contactformulier op de website. We bespreken wat voor fotoshoot je wilt, hoe lang de shoot mag duren en wat de beste locatie daarvoor zou zijn. We bespreken het aantal foto’s en de prijs en dan is het tijd om onze agenda’s erbij te pakken.

Welke dagen ben je beschikbaar?

Zowel doordeweeks als in het weekend zijn er mogelijkheden. Wanneer jij je voorkeur doorgeeft, ga ik in mijn agenda opzoek naar een mooie datum.

Hoe kan ik betalen?

Als we de perfecte datum gevonden hebben, ontvang je een bevestiging met de factuur voor de aanbetaling. Met het voldoen hiervan, heb je definitief een plekje in mijn agenda bemachtigd. De factuur ontvang je digitaal en kun je betalen per bankoverschrijvingen of met iDeal. Op de dag van de shoot betaal je het restantbedrag.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Bij het boeken van een shoot ontvang je mijn gratis e-book met allerlei tips voor de fotoshoot. Daarnaast is het fijn als je een aantal foto’s stuurt die je aanspreken, zodat ik weet wat je mooi vindt en een moodboard kan maken. Heb je vragen of keuzestress, stuur mij gewoon een berichtje. Ik denk heel graag met je mee.

Hoe verloopt een shoot?

Op de dag van de shoot zien we elkaar in het echt. Zorg dat je op tijd bent, want het tijdslot is leidend. We beginnen met een paar testfoto’s en kletsen wat tussendoor, zodat je een beetje loskomt en ontspannen bent voor de camera. Ondertussen zorg ik voor de juiste belichting en camera instellingen. Wanneer je dat fijn vindt, bedenk ik de poses voor je. Ik geef sowieso altijd tips, opdrachtjes en aanwijzingen, zodat jij op je mooist op de foto staat.

Wie kiest de foto’s ?

Je ontvangt een besteloverzicht met alle geslaagde foto’s – voorzien van watermerk – in je mailbox. Jij kiest welke foto’s je graag nabewerkt en op volledige resolutie wilt ontvangen. Bij elk pakket zit een vast aantal foto’s bij de prijs inbegrepen. Wil je meer foto’s dan kun je deze uiteraard bijbestellen.

Worden de foto’s nabewerkt?

Ja, ik bewerk jouw favoriete foto’s altijd na. Zo kan ik laten zien hoe ik je zie. Elk mens is mooi en mijn ogen worden getrokken naar de schoonheid, terwijl kleine oneffenheden geen aandacht krijgen. Helaas werkt een camera toch net even wat anders. Die registreert alles en vaak ook niet zoals het in werkelijkheid is. Denk aan vervorming of verstoorde kleuren. Dat zijn precies de dingen die ik corrigeer in de nabewerking. Ik maak geen gebruik van filters of presets, Maar optimaliseer de foto’s handmatig. Mijn stijl: aandacht voor natuurlijke kleuren, heldere ogen en een rustige huid. Tijdelijke onzuiverheden en storende elementen worden vakkundig weggewerkt. Zo worden je foto’s ‘picture perfect’ met een natuurlijke look.

Hoe worden de foto’s aangeleverd?

De door jou gekozen foto’s worden digitaal aangeleverd als jpg-bestand. Deze foto’s zijn volledig nabewerkt, op volledige resolutie en zonder logo. Jij kunt ze dan zo vaak en zo groot afdrukken als je wilt.

Wanneer kan ik de bewerkte foto’s verwachten?

Binnen 15 werkdagen na betaling van de openstaande facturen kun je de bewerkte foto’s verwachten.

Hoe ga je om met de Corona-maatregelen?

Tijdens de shoot volgen we de richtlijnen van het RIVM. Heb je klachten, breng mij hier zo snel mogelijk van op de hoogte, dan verzetten we de shoot.

Kan ik mijn shoot verzetten?

Mijn tijd is ontzettend waardevol. Plan je shoot daarom zorgvuldig. Mocht er toch iets tussen komen waardoor de shoot echt niet door kan gaan, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Verzetten kan tot 48 uur voor de shoot eenmalig kosteloos .