LANA PICTURES

Mijn naam is Lana en ik ben portretfotograaf, gevestigd in Son en Breugel. Ben je opzoek naar een enthousiaste en betrokken fotograaf die iedereen mooi op de foto krijgt? Vind je het fijn om hulp en aanwijzingen te krijgen, zodat jij op je mooist op de foto staat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn eigen ervaring met modellenwerk, in het onderwijs en als moeder, maken dat ik een fotograaf ben die goed met allerlei verschillende soorten mensen overweg kan en precies weet hoe ik mijn klanten mooi en ontspannen op de foto krijg. Ja, juist ook diegenen die vinden dat ze nooit leuk op de foto staan. Dat vind ik zelfs de leukste uitdaging.
Fotografie is voor mij een echte passie. Ik krijg enorm veel energie van elke fotoshoot.

Perfecte foto’s met pure kleuren en onmiskenbare scherpte op de ogen

Ik portreteer mensen precies zoals ze zijn, maar wel op hun allermooist. Mensen die van zichzelf vinden dat ze nooit leuk op een foto staan, vind ik heerlijk om te fotograferen. Iedereen is mooi en het is aan de fotograaf om de juiste hoek te vinden om dat op beeld over te brengen. Ik heb ook ruime ervaring met brildragende mensen, dus ook je bril mag je gewoon ophouden. Zo kun je op de foto, precies zoals je bent. Ik besteed veel aandacht aan het nabewerken van de foto’s. Een mooie natuurlijke weergave van de kleuren vind ik belangrijk. Ik houd van puur en naturel en gebruik dan ook geen filters of presets. Tijdelijke onzuiverheden worden netjes geretoucheerd en storende details worden weggewerkt. Wil je meer weten over mijn werkwijze, klik dan op de onderstaande knop.

Wanneer jij je op je gemakt voelt, kan ik de mooiste foto’s maken.

Vanaf het eerste contact neem ik de tijd voor je. Ik ben ontzettend goed bereikbaar via de chatfuncties van mijn Social Media kanalen en reageer altijd zo snel mogelijk op berichten. Door het laagdrempelig contact, is de eerste kennismaking al meteen veel minder spannend. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt en ontspannen op de foto gaat. Je hoeft niet na te denken hoe je gaat staan of waar je moet kijken. Ik begeleid je stap voor stap en samen maken we de fotoshoot een ontzettend leuke ervaring, met een geweldig resultaat.

Ik bied diverse shoots aan, van fotoshoot tot fotoreportage, volwasenen en kinderen, zwangerschap tot bedrijfsfotografie en alles daar tussenin. Fotografie in mijn huiskamerstudio of op een locatie naar keuze. In het hoofdmenu vind je al een aantal shoots uitgewerkt, hier zal zeer binnenkort een aanvulling op komen. Houd in de tussentijd zeker mijn werk in de gaten via Facebook en Instagram of neem contact met mij op voor meer informatie.