Het 2-in-1 portret is een bijzondere manier om op de foto te gaan met je moeder, vader, broer, tante of misschien wel je beste vriendin. Zo zie je in één oogopslag hoeveel jullie op elkaar lijken. Verschillende leeftijden is geen enkel probleem en ook man en vrouw kunnen samen één portret vormen.

Hoe ziet de shoot eruit

Iedereen moet precies recht van voren op de foto staan en daarom is deze shoot geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 1 jaar. Ik maak tijdens de shoot een flink aantal foto’s zodat ik tijdens het nabewerken de best matchende foto’s kan uitkiezen.

Na de shoot heb ik meerdere uren nodig om de portretten exact te laten aansluiten. Ik zorg ook altijd voor een mooie natuurlijke huidbewerking waarbij ik tijdelijke onzuiverheden retoucheer.

Het nabewerken probeer ik altijd zo snel mogelijk na de shoot te doen, maar maximaal binnen 30 werkdagen. Je ontvangt het 2-in-1 portret digitaal, op hoge resolutie en zonder logo. Nu kun je de foto zo vaak en zo groot afdrukken als je wilt. Wil je een kwalitatief uitstekende afdruk, dan kun je natuurlijk ook via mij laten afdrukken bij de professionele fotodrukkerij.

Ook ontvang je een besteloverzicht van de mooiste losse portretfoto’s. Mocht je daar leuke foto’s tussen vinden zitten, dan kun je die bijbestellen.

Tegen meerprijs kun je extra personen aan de shoot toevoegen en meerdere 2-in-1 portretten laten maken.

Stel zelf je shoot samen

Basis voor de 2-in-1 shoot

  • Fotoshoot van circa 30 minuten
  • Twee meest geschikte foto’s worden gekozen door de fotograaf en verwerkt tot het 2-in-1 artwork
  • Het 2-in-1 portret ontvang je digitaal, op hoge resolutie, zonder logo en volledig nabewerkt.
  • Visagie bijboeken is uiteraard ook mogelijk

Basisprijs van de 2-in-1 portretshoot

Uitbreidingsmogelijkheden;

  • Extra losse foto € 7,50 per foto
  • Extra 2-in-1 portret bij de shoot
  • Combinatie met met een ander type shoot is ook mogelijk.