2-IN-1 PORTRET

Het 2-in-1 portret is een bijzondere manier om op de foto te gaan met je moeder, vader, broer, tante, beste vriendin. De combinaties zijn eindeloos. Zo zie je in één oogopslag hoeveel jullie op elkaar lijken. Verschillende leeftijden is geen enkel probleem en ook man en vrouw kunnen samen één portret vormen. De minimum leeftijd voor deze shoot is 2 jaar.

Hoe ziet de shoot eruit

Gedurende 60 minuten gaan we aan de slag met het maken van foto’s. We beginnen eerst met gewoon wat gezellige foto’s te maken, zodat jullie een beetje loskomen en ontspannen zijn voor de camera. Zodra jullie gewend zijn, ga ik de portretfoto’s maken. Ik maak er een flink aantal zodat ik tijdens het nabewerken de best matchende foto’s kan uitkiezen. Hebben we tijd over, dan schiet ik nog wat extra plaatjes.

Na de shoot heb ik een aantal uur nodig om de portretten exact te laten aansluiten. Ik zorg ook altijd voor een mooie natuurlijke huidbewerking waarbij ik tijdelijke onzuiverheden retoucheer.

Het nabewerken probeer ik altijd zo snel mogelijk na de shoot te doen, maar maximaal binnen 15 werkdagen. Je ontvangt het 2-in-1 portret digitaal, op hoge resolutie en zonder logo in je mailbox. Zo kun je de foto zo vaak en zo groot afdrukken als je wilt. Wil je er een schilderij van laten maken, dan kan ik je daar ook in adviseren.

Tegen meerprijs kunnen extra personen aan de shoot toegevoegd worden, waardoor er meer combinaties ontstaan.